Handelsbolaget Lilla Krogen i Strömsund

Jämtlands län

Information

969720-0153 är organisationsnummer för företaget Handelsbolaget Lilla Krogen i Strömsund. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Lilla Krogen i Strömsund är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Strömsund som är den kommunen som Handelsbolaget Lilla Krogen i Strömsund finns i.

Handelsbolaget Lilla Krogen i Strömsund har varit registrerat sedan 2006-06-28 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Lilla Krogen i Strömsund så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Handelsbolaget Lilla Krogen i Strömsund är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Lilla Krogen i Strömsund är följande:
Firman tecknas ensam av -bolagsmannen

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Lilla Krogen i Strömsund så kan ni göra det på telefon genom 0670-12342 eller genom brev på följande adress:
Höganäsv. 1, 833 35, Strömsund

Restaurang.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Lilla Krogen i Strömsund och det är Östlund, Olov Jerker som är född 1966 och har titeln Bolagsman,