Jorms Skog & Turism Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Jorms Skog & Turism Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Jorms Skog & Turism Handelsbolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Jorms Skog & Turism Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-05-11.

Jorms Skog & Turism Handelsbolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2006-01-02. Men sedan 2006-05-11 så har Jorms Skog & Turism Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till JORMVATTNET 270, 830 90, Gäddede. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jorms Skog & Turism Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0672-20072.

Strömsund arbetar för att verksamheter som Jorms Skog & Turism Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Jorms Skog & Turism Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Jämtlands län.

Campingplatsverksmahet med i första hand inriktning på jakt och fisketurism. Kombinerat med diverser skogstjänster i första hand skogvård.

Firmatecknare för Jorms Skog & Turism Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av Yngve Olsson..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jorms Skog & Turism Handelsbolag och det är följande personer, Granbom Olsson, Charlotte Eleonore som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Olsson, Carl Yngve Vilhelm som är född 1955 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Jorms Skog & Turism Handelsbolag är 969716-0225.