Jordemor i Jämtland Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Jordemor i Jämtland Handelsbolag hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Jordemor i Jämtland Handelsbolag finns. I Strömsund så finns det många olika Handelsbolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Jordemor i Jämtland Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Jordemor i Jämtland Handelsbolag har haft sedan 2005-11-24. Jordemor i Jämtland Handelsbolag har funnits sedan och 2005-11-24 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Jordemor i Jämtland Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gärdinsv. 10, 833 33, Strömsund men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Strömsund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Jordemor i Jämtland Handelsbolag har idag 969714-2900 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Jordemor i Jämtland Handelsbolag

Tillverkning och försäljning av konst och konsthantverk inom keramik. Tillverkning och försäljning av annat hantverk. Caféverkssamhet servering. Utbildningstjänster. Medicinska konsulttjänster. Läkartjänster.

I Jordemor i Jämtland Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ehnberg, Stig Anders som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Gundersen Ehnberg, Åse Helen som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .