Systrarna på Gubbhögen Handelsbolag

Jämtlands län

Information

969711-5856 är organisationsnummer för verksamheten Systrarna på Gubbhögen Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Systrarna på Gubbhögen Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Strömsund som är den kommunen som Systrarna på Gubbhögen Handelsbolag finns i.

Systrarna på Gubbhögen Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-06-23 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Systrarna på Gubbhögen Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Systrarna på Gubbhögen Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Systrarna på Gubbhögen Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Systrarna på Gubbhögen Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-2945641 eller genom brev på följande adress:
Äspnäs 565, 833 95, Strömsund

Handelsträdgårdsverksamhet, odling och försäljning av plant, perenner, träd, krukväxter samt jord och diverse trädgårdstillbehör. Caféverksamhet och stuguthyrning.

Det finns olika personer som har en koppling med Systrarna på Gubbhögen Handelsbolag och det är Lundqvist Harvey, Sigrid Viola som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Lundqvist, Sonja Maria Victoria som är född 1973 och har titeln Bolagsman,