Erma i Strömsund Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Erma i Strömsund Handelsbolag hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Erma i Strömsund Handelsbolag finns. I Strömsund så finns det många olika Handelsbolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Erma i Strömsund Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Erma i Strömsund Handelsbolag har haft sedan 2008-10-30. Erma i Strömsund Handelsbolag har funnits sedan och 2005-06-16 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Erma i Strömsund Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Abborrviksv., 833 35, Strömsund men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0670-12795.

Strömsund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Erma i Strömsund Handelsbolag har idag 969709-9860 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Erma i Strömsund Handelsbolag

Butiksförsäljning - Lantbruk, smådjur och trädgård.

I Erma i Strömsund Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Marie Elisabeth som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Martinsson, Tore Rickard Holger som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .