Stall Christa Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Strömsund och Stall Christa Handelsbolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stall Christa Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Stall Christa Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Stall Christa Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-04-11. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stall Christa Handelsbolag ska trivas.

I Strömsund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uppfödning, tävling och avel med travhästar, liksom all därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stall Christa Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-19.

Idag är Stall Christa Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Stall Christa Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0671-10703.

Firman tecknas av Göran Nordin ensam..

De som är på något sätt har med Stall Christa Handelsbolag är Edström, Bo Gunnar som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Ek, Gustav Anders som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Hansson, Hans Torgny som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Henriksson, Bengt Erik som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Nordin, Anders Göran som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Nordin, Bengt Erik William som är född 1949 och har titeln BolagsmanNordin, Erik Olov Sture som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Nordin, Jimmy Kristoffer som är född 1979 och har titeln Bolagsman, Nordin, John Ivar som är född 1959 och har titeln BolagsmanNordin, Svante Elov som är född 1944 och har titeln Bolagsman.

Stall Christa Handelsbolag har 969709-7906 som sitt organisationsnummer.