Ekljung och Öhgren's sälj & tjänst Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Strömsund och Ekljung och Öhgren's sälj & tjänst Handelsbolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ekljung och Öhgren's sälj & tjänst Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Ekljung och Öhgren's sälj & tjänst Handelsbolag är att Bolaget är inaktivt.

Ekljung och Öhgren's sälj & tjänst Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2004-03-23. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ekljung och Öhgren's sälj & tjänst Handelsbolag ska trivas.

I Strömsund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning och uthyrning av varm- och kall-dryckesautomater samt tillbehör. Kioskhandel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekljung och Öhgren's sälj & tjänst Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Ekljung och Öhgren's sälj & tjänst Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Ekljung och Öhgren's sälj & tjänst Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-80277.

Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Ekljung och Öhgren's sälj & tjänst Handelsbolag är Ekljung, Stefan som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Öhgren Ekljung, Susan Maria som är född 1983 och har titeln Bolagsman, .

Ekljung och Öhgren's sälj & tjänst Handelsbolag har 969700-1452 som sitt organisationsnummer.