Utrikes Vision och Försäljning Handelsbolag

Jämtlands län

Information

I Strömsund finns det ett Handelsbolag som heter Utrikes Vision och Försäljning Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar Utrikes Vision och Försäljning Handelsbolag i Jämtlands län. Strömsund är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Utrikes Vision och Försäljning Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-03-04 och det finns flera bolag som är det i Jämtlands län.

Sedan 2004-02-06 så har Utrikes Vision och Försäljning Handelsbolag varit registrerat och sedan 2004-03-04 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Utrikes Vision och Försäljning Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Utrikes Vision och Försäljning Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Staden 120, 830 70, Hammerdal. Vi ni istället prata med Utrikes Vision och Försäljning Handelsbolag så kan ni göra det på 0644-71148.

Försäljningsverksamhet inom kemiska produkter såsom oljor och smörjmedel, kemisk tekniska produkter såsom rengöringsmedel inom fastighetsskötsel och daglig rengöring, verktyg, kläder samt kontorsmaterial.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Hurtig, Eva Maria som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Hurtig, Rolf Lennart som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av Maria Hurtig. .

Utrikes Vision och Försäljning Handelsbolag har 969699-1422 som sitt organisationsnummer.