Aktivity Rehab i Brattbäcken Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Aktivity Rehab i Brattbäcken Handelsbolag hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Aktivity Rehab i Brattbäcken Handelsbolag finns. I Strömsund så finns det många olika Handelsbolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Aktivity Rehab i Brattbäcken Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. Aktivity Rehab i Brattbäcken Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Aktivity Rehab i Brattbäcken Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Brattbäcken 530, 830 80, Hoting men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0671-713747.

Strömsund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler bolag.

Aktivity Rehab i Brattbäcken Handelsbolag har idag 969681-7866 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Aktivity Rehab i Brattbäcken Handelsbolag

Rehabilitering av människor samt försäljning av kosttillskott vitaminer, hälsokost.

I Aktivity Rehab i Brattbäcken Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Strömstedt, Erica Elisabeth som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Strömstedt, Leif Håkan Arne som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .