Backe Färg o Presenter Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Backe Färg o Presenter Handelsbolag hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Backe Färg o Presenter Handelsbolag finns. I Strömsund så finns det många olika Handelsbolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Backe Färg o Presenter Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Backe Färg o Presenter Handelsbolag har haft sedan 2000-12-14. Backe Färg o Presenter Handelsbolag har funnits sedan och 2000-12-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Backe Färg o Presenter Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Torgv. 2, 880 50, Backe men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0624-10266.

Strömsund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler företag.

Backe Färg o Presenter Handelsbolag har idag 969673-7965 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Backe Färg o Presenter Handelsbolag

Färghandel, presenter, leksaker, parfym, kosmetika, övrig special såsom handarbete, tennbroderier. Kläder, non food till exempel plastlådor med lock till mat, matlådor smörgåslådor.

I Backe Färg o Presenter Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundkvist, Anna-Karin som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Lundkvist, Sven Peter som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .