Geeaybee Musik o Nöjen Handelsbolag

Jämtlands län

Information

969634-3749 är organisationsnummer för bolaget Geeaybee Musik o Nöjen Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Geeaybee Musik o Nöjen Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Strömsund som är den kommunen som Geeaybee Musik o Nöjen Handelsbolag finns i.

Geeaybee Musik o Nöjen Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-01-16 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Geeaybee Musik o Nöjen Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Geeaybee Musik o Nöjen Handelsbolag är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Geeaybee Musik o Nöjen Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Geeaybee Musik o Nöjen Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0670-12539 eller genom brev på följande adress:
Estersbergsg. 4, 833 33, Strömsund

Produktion av musik och nöjen.

Det finns olika personer som har en koppling med Geeaybee Musik o Nöjen Handelsbolag och det är Selin, Bengt-Åke som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Selin, Solveig Mona-Lisa som är född 1957 och har titeln Bolagsman,