LG Fastigheter i Kyrktåsjö Handelsbolag

Jämtlands län

Information

LG Fastigheter i Kyrktåsjö Handelsbolag är en verksamhet som finns i Strömsund. I LG Fastigheter i Kyrktåsjö Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gunneriusson, Leif Anders Erling som är född 1937 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med LG Fastigheter i Kyrktåsjö Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå LG Fastigheter i Kyrktåsjö Handelsbolag på telefon 0671-22089.

Uthyrningsförvaltning av privatbostäder och kontorslokaler.

Idag är LG Fastigheter i Kyrktåsjö Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

LG Fastigheter i Kyrktåsjö Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Strömsund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

LG Fastigheter i Kyrktåsjö Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och LG Fastigheter i Kyrktåsjö Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LG Fastigheter i Kyrktåsjö Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -bolagsmannen

LG Fastigheter i Kyrktåsjö Handelsbolag har 969629-2870 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Jämtlands län.