Görviks Trä Handelsbolag

Jämtlands län

Information

916591-1323 är organisationsnummer för bolaget Görviks Trä Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Görviks Trä Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Strömsund som är den kommunen som Görviks Trä Handelsbolag finns i.

Görviks Trä Handelsbolag har varit registrerat sedan 1994-04-18 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Görviks Trä Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Görviks Trä Handelsbolag är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Görviks Trä Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Görviks Trä Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0644-60005 eller genom brev på följande adress:
Görvik 2441, 830 70, Hammerdal

Sågverksrörelse. Produktion och försäljning av sågade och hyvlade trävaror.

Det finns olika personer som har en koppling med Görviks Trä Handelsbolag och det är Jonsson, Leif Erik som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Jonsson, Per Gunnar som är född 1972 och har titeln Bolagsman,