Nybergs Begravningsbyrå Eftr Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Strömsund och Nybergs Begravningsbyrå Eftr Handelsbolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Nybergs Begravningsbyrå Eftr Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Nybergs Begravningsbyrå Eftr Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Nybergs Begravningsbyrå Eftr Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1987-09-07. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där företaget finns i jobbar för att företag som Nybergs Begravningsbyrå Eftr Handelsbolag ska trivas.

I Strömsund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Begravningsentreprenör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nybergs Begravningsbyrå Eftr Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Nybergs Begravningsbyrå Eftr Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Nybergs Begravningsbyrå Eftr Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0624-10060.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Nybergs Begravningsbyrå Eftr Handelsbolag är Karlström, Carina Christin som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Karlström, Staffan Eugen som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .

Nybergs Begravningsbyrå Eftr Handelsbolag har 916474-4923 som sitt organisationsnummer.