Ylva Fjell & Lennart Andersson Handelsbolag

Jämtlands län

Information

916474-4592 är organisationsnummer för företaget Ylva Fjell & Lennart Andersson Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ylva Fjell & Lennart Andersson Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Strömsund som är den kommunen som Ylva Fjell & Lennart Andersson Handelsbolag finns i.

Ylva Fjell & Lennart Andersson Handelsbolag har varit registrerat sedan 1987-06-15 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-02-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ylva Fjell & Lennart Andersson Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-02-05.

Ylva Fjell & Lennart Andersson Handelsbolag är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Ylva Fjell & Lennart Andersson Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Ylva Fjell & Lennart Andersson Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0644-10171 eller genom brev på följande adress:
Hantverkarg. 5, 830 70, Hammerdal

Sjukgymnastik, ergonomi.

Det finns olika personer som har en koppling med Ylva Fjell & Lennart Andersson Handelsbolag och det är Andersson, Erik Lennart som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Fjell, Ylva Emma Margareta som är född 1951 och har titeln Bolagsman,