Handelsbolaget Hammerdals Vapen & Ammunition

Jämtlands län

Information

916473-8412 är organisationsnummer för bolaget Handelsbolaget Hammerdals Vapen & Ammunition. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Hammerdals Vapen & Ammunition är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Strömsund som är den kommunen som Handelsbolaget Hammerdals Vapen & Ammunition finns i.

Handelsbolaget Hammerdals Vapen & Ammunition har varit registrerat sedan 1984-09-10 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-03-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Hammerdals Vapen & Ammunition så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-03-05.

Handelsbolaget Hammerdals Vapen & Ammunition är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Hammerdals Vapen & Ammunition är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Hammerdals Vapen & Ammunition så kan ni göra det på telefon genom 0644-10764 eller genom brev på följande adress:
Skogsstigen 11, 830 70, Hammerdal

Handel med vapen, ammunition, jakt- och skytte- tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Hammerdals Vapen & Ammunition och det är Dalén, Per Olof som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Tinggaard, Ole som är född 1946 och har titeln Bolagsman,