Handelsbolaget Strömsunds Bilbärgning

Jämtlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Strömsund och Handelsbolaget Strömsunds Bilbärgning är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Handelsbolaget Strömsunds Bilbärgning är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Strömsunds Bilbärgning är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Strömsunds Bilbärgning är ett Handelsbolag och skapades 1983-11-07. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där företaget finns i jobbar för att företag som Handelsbolaget Strömsunds Bilbärgning ska trivas.

I Strömsund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bilbärgning, transporter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Strömsunds Bilbärgning är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Handelsbolaget Strömsunds Bilbärgning och det finns flera företag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Strömsunds Bilbärgning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Strömsunds Bilbärgning är Jönsson, Kenth Sören som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Larsson, Karin Monika som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Strömsunds Bilbärgning har 916473-6028 som sitt organisationsnummer.