Sehlins Eltjänst Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Strömsund och Sehlins Eltjänst Handelsbolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sehlins Eltjänst Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Sehlins Eltjänst Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Sehlins Eltjänst Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1981-03-23. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sehlins Eltjänst Handelsbolag ska trivas.

Sehlins Eltjänst Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Strömsund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Elektriska installationer och reparationer samt försäljning av elartiklar och kapitalvaror (spisar, kylskåp m m).

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sehlins Eltjänst Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Sehlins Eltjänst Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Sehlins Eltjänst Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0624-512460.

; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Sehlins Eltjänst Handelsbolag är Selin, Björn Erik Sören som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Selin, Siv Inger Margaretha som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .

Sehlins Eltjänst Handelsbolag har 916472-9221 som sitt organisationsnummer.