Handelsbolaget Anderssons Linjetrafik

Jämtlands län

Information

916472-1681 är organisationsnummer för bolaget Handelsbolaget Anderssons Linjetrafik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Anderssons Linjetrafik är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Strömsund som är den kommunen som Handelsbolaget Anderssons Linjetrafik finns i.

Handelsbolaget Anderssons Linjetrafik har varit registrerat sedan 1976-05-24 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Anderssons Linjetrafik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1976-01-01.

Handelsbolaget Anderssons Linjetrafik är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Anderssons Linjetrafik är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Anderssons Linjetrafik så kan ni göra det på telefon genom 0670-77014 eller genom brev på följande adress:
Trångmon 120, 830 86, Lidsjöberg

Buss- och taxirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Anderssons Linjetrafik och det är Andersson, Jan-Olof som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Andersson, Olof Albert som är född 1924 och har titeln Bolagsman,