Hellgrens Holding

Jämtlands län

Information

Hellgrens Holding hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Hellgrens Holding finns. I Strömsund så finns det många olika Enskild firma och i Jämtlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Hellgrens Holding tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Hellgrens Holding har haft sedan 2008-03-06. Hellgrens Holding har funnits sedan och 2008-03-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hellgrens Holding så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2852939.

Strömsund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler företag.

Hellgrens Holding har idag 840825-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hellgrens Holding

Serviceföretag för hem och fritidshus såsom främst städning, trädgårdservice, snöskottning, personlig omsorg, hjälp med tv-, ljudutrustningar och parabol. Försäljning av hemelektronik och mobiltelefoni. Handel med värdepapper.

I Hellgrens Holding så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hellgren, Olov Martin Kristofer som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma, .