Framnäs Vattenledningsföretag ek för

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Framnäs Vattenledningsföretag ek för. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Strömsund här finns det många olika Ekonomisk förening. Framnäs Vattenledningsföretag ek för tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Strömsund jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jämtlands län gör att bolag trivs där.

Framnäs Vattenledningsföretag ek för är momsregistrerat sedan2004-02-12 och har organisationsnummer 792000-2669.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Framnäs Vattenledningsföretag ek för på följande adress Framnäs 160, 830 90, Gäddede.

Framnäs Vattenledningsföretag ek för är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Framnäs Vattenledningsföretag ek för så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Gahlin, Karin Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant . Olsson, Siv Janeth som är född 1957 och har titeln Suppleant , Strandberg, Margit Elisabet som är född 1943 och har titeln Suppleant , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva och underhålla anläggning för vatten- försörjning i Framnäs för medlemmars fastigheter inom Frostvikens kommun, Jämtlands län, samt, att därjämte i mån av vattentäktens och vattenverkets samt ledningarnas kapacitet tillhandahålla jämväl andra fastigheter vatten, dock utan skyldighet att svara för framdragande av erforderliga ledningar härför.