Hillsands vatten o avloppsföretag ekonomisk förening

Jämtlands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Strömsund och Hillsands vatten o avloppsföretag ekonomisk förening är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Hillsands vatten o avloppsföretag ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Hillsands vatten o avloppsföretag ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Hillsands vatten o avloppsföretag ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 1971-06-04. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hillsands vatten o avloppsföretag ekonomisk förening ska trivas.

Hillsands vatten o avloppsföretag ekonomisk förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Strömsund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att utföra, driva och underhålla an- läggning för vattenförsörjningen för medlemmarnas fastigheter inom Hillsand i Ströms kommun.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hillsands vatten o avloppsföretag ekonomisk förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Hillsands vatten o avloppsföretag ekonomisk förening och det finns flera bolag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Hillsands vatten o avloppsföretag ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Nilsson, Nils Lars-Erik -Persson, Gunvor Alice -Zakrisson, Per Tage.

De som är på något sätt har med Hillsands vatten o avloppsföretag ekonomisk förening är Gustafsson, Bengt Anders som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Naurin, Kaj Ambjörn som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Lars-Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Gunvor Alice som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Zakrisson, Per Tage som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anna Elvira Juliana som är född 1933 och har titeln SuppleantSandberg, Kurt Tomas som är född 1971 och har titeln Suppleant, .

Hillsands vatten o avloppsföretag ekonomisk förening har 792000-2628 som sitt organisationsnummer.