Öhns vattenföretag, ekonomisk förening

Jämtlands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att utföra, driva och underhålla anläggning för vattenförsörjning för medlemmarnas fastigheter inom Öhns by i Strömsunds kommun, Jämtlands län.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Öhns vattenföretag, ekonomisk förening vars verksamheterstyp är Ekonomisk förening.

I Strömsund så är Öhns vattenföretag, ekonomisk förening en av många verksamheter vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Strömsund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Strömsund och i Jämtlands län. Redan 1969-03-28 så skapades Öhns vattenföretag, ekonomisk förening och verksamheten är har F-skattsedel Öhns vattenföretag, ekonomisk förening har haft det sedan 1994-01-01.

Öhns vattenföretag, ekonomisk förening är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

792000-2370 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Strömsund.

Just nu är Öhns vattenföretag, ekonomisk förening och det finns många verksamheter som är i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Öhns vattenföretag, ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 0670-33055 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Ingegerd Bodne och Elon Johansson, i förening.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Öhns vattenföretag, ekonomisk förening är Bodne, Elsa Ingegerd som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Carl Gunnar som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Bo Evald som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Grihp, Sven Anders Henry som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Dan Elon som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson Wolgers, John Evert som är född 1960 och har titeln SuppleantWikberg, Kjell Hilding som är född 1946 och har titeln Suppleant, .