Hotings Byggnadsförening u.p.a.

Jämtlands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Strömsund och Hotings Byggnadsförening u.p.a. är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Hotings Byggnadsförening u.p.a. är ett av dem. Statusen för Hotings Byggnadsförening u.p.a. är att Bolaget är aktivt.

Hotings Byggnadsförening u.p.a. är ett Ekonomisk förening och skapades 1919-02-13. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hotings Byggnadsförening u.p.a. ska trivas.

Hotings Byggnadsförening u.p.a. är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Strömsund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att bereda bostäder åt sina medlemmar samt samlings- och bibliotekslokaler för föreningar inom Tåsjö socken.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hotings Byggnadsförening u.p.a. inte är momsregistrerat.

Idag är Hotings Byggnadsförening u.p.a. och det finns flera bolag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Hotings Byggnadsförening u.p.a. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0671-10230.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nilsson Lif, Christine Elisabeth.

De som är på något sätt har med Hotings Byggnadsförening u.p.a. är Hahn, Yvonne Elisabeth som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Eva Marie Louise som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Karl-Gustav som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Rolf Gustav som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson Lif, Christine Elisabeth som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Olov Axel som är född 1941 och har titeln SuppleantNilsson, Tim Håkan som är född 1958 och har titeln Suppleant, Strömgren, Lars Erik Roland som är född 1963 och har titeln Suppleant, .

Hotings Byggnadsförening u.p.a. har 788800-0499 som sitt organisationsnummer.