Suvanans Handarbets och Arbetarbod

Jämtlands län

Information

780529-XXXX är organisationsnummer för bolaget Suvanans Handarbets och Arbetarbod. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Suvanans Handarbets och Arbetarbod är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Suvanans Handarbets och Arbetarbod finns i.

Suvanans Handarbets och Arbetarbod har varit registrerat sedan 2007-10-04 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Suvanans Handarbets och Arbetarbod så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-15.

Suvanans Handarbets och Arbetarbod är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Suvanans Handarbets och Arbetarbod är följande:

Vill ni komma i kontakt med Suvanans Handarbets och Arbetarbod så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Handel med garn, handarbeten, sytillbehör, arbets- och profilkläder. Kursverksamhet. Caféverksamhet, catering och städuppdrag.

Det finns olika personer som har en koppling med Suvanans Handarbets och Arbetarbod och det är Kiddeejing, Suvanan som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,