Hällingarna Vind Ekonomisk förening

Jämtlands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Strömsund och Hällingarna Vind Ekonomisk förening är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Hällingarna Vind Ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Hällingarna Vind Ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Hällingarna Vind Ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 2005-08-02. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hällingarna Vind Ekonomisk förening ska trivas.

Hällingarna Vind Ekonomisk förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-15. I Strömsund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i egen regi producera miljövänlig engeri. Medlemmarna deltar i verksamheten som konsumenter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hällingarna Vind Ekonomisk förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-15.

Idag är Hällingarna Vind Ekonomisk förening och det finns flera bolag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Hällingarna Vind Ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0644-71250.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, var för sig..

De som är på något sätt har med Hällingarna Vind Ekonomisk förening är Jakobsson, Sven Gösta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Nils Morgan som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karin Barbro Margareta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Lars-Eric som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Österud, Bengt Örjan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Kurt Paul som är född 1934 och har titeln SuppleantStjernström, Per Sakarias som är född 1936 och har titeln Suppleant, .

Hällingarna Vind Ekonomisk förening har 769612-8318 som sitt organisationsnummer.