Fjällsjö samhälle ekonomisk förening

Jämtlands län

Information

769610-7031 är organisationsnummer för företaget Fjällsjö samhälle ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fjällsjö samhälle ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Strömsund som är den kommunen som Fjällsjö samhälle ekonomisk förening finns i.

Fjällsjö samhälle ekonomisk förening har varit registrerat sedan 2004-03-23 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fjällsjö samhälle ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-04.

Fjällsjö samhälle ekonomisk förening är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Fjällsjö samhälle ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Holmberg, Jan Evert -Norman, Britt-Mari Kristina -Rådahl Mårtensson, Eva Margareta

Vill ni komma i kontakt med Fjällsjö samhälle ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 0624-10169 eller genom brev på följande adress:
Kyrkv. 70, 880 50, Backe

Föreningen har till ändamål att främja sina medlemmars ekonomiska intressen genom att utveckla det lokala företagandet samt att verka för bygdens positiva framtida utveckling. Detta genom att medlemmar skapar gemensamma resurser och i positiv anda samverkar inom ämnesområdena: förvalta och driva affärs- och hyresfastigheter, ny miljöteknik, produktutveckling, utbildning, ekonomi.

Det finns olika personer som har en koppling med Fjällsjö samhälle ekonomisk förening och det är Holmberg, Jan Evert som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Kraft Etzler, Britt Inger Christina som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Britt-Mari Kristina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosendahl, Annika Britt-Marie som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Rådahl Mårtensson, Eva Margareta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,