Fisk och Jakt i Gussvattnet Ek. för.

Jämtlands län

Information

I Strömsund finns det ett Ekonomisk förening som heter Fisk och Jakt i Gussvattnet Ek. för.. Det finns flera verksamheter som liknar Fisk och Jakt i Gussvattnet Ek. för. i Jämtlands län. Strömsund är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2003-07-11 så har Fisk och Jakt i Gussvattnet Ek. för. varit registrerat och sedan 2004-03-18 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Fisk och Jakt i Gussvattnet Ek. för. och det finns fler verksamheter som är det i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Fisk och Jakt i Gussvattnet Ek. för. så kan man gör det genom att posta ett brev till Gussvattnet 265, 830 90, Gäddede. Vi ni istället prata med Fisk och Jakt i Gussvattnet Ek. för. så kan ni göra det på 0672-32047.

Föreningen som är en kooperativ sammanslutning av företagare i gussvattnet har till ändamål att främja sina medlemmars ekonomiska intressen genom att i egen regi driva jakt, fiske och naturturism, vilt och fiskevård, fiskodling friluftsaktiviteter, bygg och transport entreprenad och därmed förenlig verksamhet. livsmedelsförädling. träförädling. kräftodling.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Jonsson, Mårten Roger som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Jörn Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Nils Martin som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Firman tecknas av styrelsen .

Fisk och Jakt i Gussvattnet Ek. för. har 769609-7869 som sitt organisationsnummer.