Torsängs föräldrakooperativ ek. för.

Jämtlands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Strömsund och Torsängs föräldrakooperativ ek. för. är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Torsängs föräldrakooperativ ek. för. är ett av dem. Statusen för Torsängs föräldrakooperativ ek. för. är att Bolaget är aktivt.

Torsängs föräldrakooperativ ek. för. är ett Ekonomisk förening och skapades 2002-05-14. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Torsängs föräldrakooperativ ek. för. ska trivas.

Torsängs föräldrakooperativ ek. för. är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-09-26. I Strömsund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i enlighet med avtal med Strömsunds kommun bedriva ett föräldrakooperativt daghem i Hallviken.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Torsängs föräldrakooperativ ek. för. inte är momsregistrerat.

Idag är Torsängs föräldrakooperativ ek. för. och det finns flera bolag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Torsängs föräldrakooperativ ek. för. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-40105.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Ingela Carina Elisabeth -Liljefjäll, Niclas Greger.

De som är på något sätt har med Torsängs föräldrakooperativ ek. för. är Eriksson, Ingela Carina Elisabeth som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Kurt Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljefjäll, Niclas Greger som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Wijk, Julia Charlotte Martina som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Zaworski, David som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Holter, Karin Elisabet som är född 1963 och har titeln SuppleantÅhrén, Nils Mikael som är född 1972 och har titeln Suppleant, .

Torsängs föräldrakooperativ ek. för. har 769608-3489 som sitt organisationsnummer.