Norråkers Mekaniska Ek. för.

Jämtlands län

Information

Föreningen har till ändamål att färmja medlemmars ekonomiska intressen genom att med eget arbete driva ett socialt arbets- kooperativ med verkstad för reparationer av fordon, motorsågar och röjsågar samt metallåtervinning och bedriva tillverkning och glas samt smide. Det skall även bedrivas försäljning av reservdelar och tillbehör till ovanstående samt sportfiske- utrustning och och glas. Vidare skall det bedrivas tillverkning inom snickeri och glas samt smide. Därutöver skall föreningen utföra hushållsnära tjänster såsom städning, trädgårdsarbete och snöröjning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Norråkers Mekaniska Ek. för. vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Strömsund så är Norråkers Mekaniska Ek. för. ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Strömsund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Strömsund och i Jämtlands län. Redan 2001-05-14 så skapades Norråkers Mekaniska Ek. för. och bolaget är har F-skattsedel Norråkers Mekaniska Ek. för. har haft det sedan 2001-05-28.

Norråkers Mekaniska Ek. för. är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-05-28

769607-1088 är organisationsnummret för bolaget som finns i Strömsund.

Just nu är Norråkers Mekaniska Ek. för. och det finns många bolag som är i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Norråkers Mekaniska Ek. för. så går det att nå dem via telefon på 0671-30210 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Norråkers Mekaniska Ek. för. är Högberg, Sten Mikael som är född 1960 och har titeln Extern VD, Johansson, Kurt Evert som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ulla Britt Kristina som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Vesterlund, Ingeborg Yvonne som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, .