Fondfakta, bidrag och stipendier i Strömsund, Ekonomisk förening

Jämtlands län

Information

Fondfakta, bidrag och stipendier i Strömsund, Ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Strömsund. Det är nämligen den kommunen som Fondfakta, bidrag och stipendier i Strömsund, Ekonomisk förening finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fondfakta, bidrag och stipendier i Strömsund, Ekonomisk förening som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1999-03-24.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Splintv. 48A, 831 72, Östersund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fondfakta, bidrag och stipendier i Strömsund, Ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 063-5544025.

Strömsund arbetar för att bolag som Fondfakta, bidrag och stipendier i Strömsund, Ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Fondfakta, bidrag och stipendier i Strömsund, Ekonomisk förening. Det finns flera bolag i Jämtlands län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att med hjälp av modern teknik skapa och utveckla en databas bestående av fonder och stiftelser för allmännyttiga ändamål.

Firmatecknare för Fondfakta, bidrag och stipendier i Strömsund, Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Backman, Pia Anna Maria -Westlin, Carl-Göran.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fondfakta, bidrag och stipendier i Strömsund, Ekonomisk förening och det är följande personer, Algotsson, Elin Matilda som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Backman, Pia Anna Maria som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellman, Johan Birger som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Westlin, Carl-Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Liukkonen, Moa Sofia som är född 1984 och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för Fondfakta, bidrag och stipendier i Strömsund, Ekonomisk förening är 769604-0984.