GrannenS Charketuri

Jämtlands län

Information

740208-XXXX är organisationsnummer för bolaget GrannenS Charketuri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GrannenS Charketuri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som GrannenS Charketuri finns i.

GrannenS Charketuri har varit registrerat sedan 2007-07-16 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för GrannenS Charketuri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-03.

GrannenS Charketuri är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för GrannenS Charketuri är följande:

Vill ni komma i kontakt med GrannenS Charketuri så kan ni göra det på telefon genom 0644-10296 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av charkvaror till detaljhandeln och direkt till konsument på marknader och genom E-handel.

Det finns olika personer som har en koppling med GrannenS Charketuri och det är Svensson, Björn Patrik som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,