Janwilly's Uthyrningsservice

Jämtlands län

Information

720603-XXXX är organisationsnummer för bolaget Janwilly's Uthyrningsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Janwilly's Uthyrningsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Janwilly's Uthyrningsservice finns i.

Janwilly's Uthyrningsservice har varit registrerat sedan 2006-07-28 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Janwilly's Uthyrningsservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Janwilly's Uthyrningsservice är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Janwilly's Uthyrningsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Janwilly's Uthyrningsservice så kan ni göra det på telefon genom 0672-24027 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av arbetskraft till företagare, samt köra taxi och skolskjutsar.

Det finns olika personer som har en koppling med Janwilly's Uthyrningsservice och det är Johansson, Jann Willy som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,