Jormvattnets Hundcenter

Jämtlands län

Information

720417-XXXX är organisationsnummer för företaget Jormvattnets Hundcenter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jormvattnets Hundcenter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Jormvattnets Hundcenter finns i.

Jormvattnets Hundcenter har varit registrerat sedan 2003-02-26 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-03-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jormvattnets Hundcenter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-01.

Jormvattnets Hundcenter är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Jormvattnets Hundcenter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jormvattnets Hundcenter så kan ni göra det på telefon genom 0672-20144 eller genom brev på följande adress:

Hunddressyrkurser, hundrelaterade tjänster samt försäljning av hundburar, foder och hundmaterial såsom koppel och halsband.

Det finns olika personer som har en koppling med Jormvattnets Hundcenter och det är Isaksson, Per Anders som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,