Blåsjöns Framtid ek förening

Jämtlands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att verka för att skidbacken med lift och pist- maskin skall finnas kvar och utvecklas i Blåsjön samt att i övrigt främja möjligheterna till ett fortsatt boende och arbete i Blåsjön. Föreningen verkar för att ge medlemmarna arbetstrygg- het i Blåsjön. Föreningen driver undervisningsverksamhet och fjällkunskap. Föreningen driver också restaurangverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Blåsjöns Framtid ek förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Strömsund så är Blåsjöns Framtid ek förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Strömsund arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Strömsund och i Jämtlands län. Redan 1992-07-17 så skapades Blåsjöns Framtid ek förening och företaget är har F-skattsedel Blåsjöns Framtid ek förening har haft det sedan 2001-03-16.

Blåsjöns Framtid ek förening är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

716462-1083 är organisationsnummret för företaget som finns i Strömsund.

Just nu är Blåsjöns Framtid ek förening och det finns många företag som är i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Blåsjöns Framtid ek förening så går det att nå dem via telefon på 0672-21088 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Liljefjäll, Sara Carita -Lindgren, Sara Emelie

Följande personer är på något sätt aktiva inom Blåsjöns Framtid ek förening är Liljefjäll, Sara Carita som är född 1980 och har titeln Extern firmatecknare, Falk, Mats Olov som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Heimdahl, Nils Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Sara Emelie som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Segelsbo, Sven Björn som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Tomasson, Per Andreas som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamotAmundsson, Kent Assar som är född 1965 och har titeln Suppleant, Moe, Anita som är född 1965 och har titeln Suppleant, Tomasson, Berth Olof Simon som är född 1973 och har titeln Suppleant.