Iskuben Ekonomisk förening

Jämtlands län

Information

Iskuben Ekonomisk förening är ett bolag som finns i Strömsund. I Iskuben Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Löfgren, Gun Britt som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Birgit Margareta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars-Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Leif Tomas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin Wallin, Gun-Britt som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotBlom, Bo Esbjörn som är född 1947 och har titeln Suppleant, Lindström, Jenny Kristina som är född 1976 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Iskuben Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Iskuben Ekonomisk förening på telefon 0671-10430.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva och utveckla allaktivitetshallen och därmed främja medlemmarnas möjligheter till arbete och bosättning och rekreation i Tåsjödalen med omnejd samt på billigaste sätt anskaffa idrottsmaterial till medlemmarna.

Idag är Iskuben Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Iskuben Ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Jämtlands län och Strömsund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Iskuben Ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och Iskuben Ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Iskuben Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Lars-Olof -Nordin, Lennart

Iskuben Ekonomisk förening har 716462-1034 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.