Sikås Hantverkshus ekonomisk förening

Jämtlands län

Information

716414-6248 är organisationsnummer för bolaget Sikås Hantverkshus ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sikås Hantverkshus ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Strömsund som är den kommunen som Sikås Hantverkshus ekonomisk förening finns i.

Sikås Hantverkshus ekonomisk förening har varit registrerat sedan 1981-12-21 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sikås Hantverkshus ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Sikås Hantverkshus ekonomisk förening är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Sikås Hantverkshus ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Sikås Hantverkshus ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 0644-20175 eller genom brev på följande adress:
Sikås Byv. 195, 830 70, Hammerdal

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att äga och förvalta fast och lös egendom i Sikås by och att i anslutning härtill bedriva uthyrning av lokaler för industri- och hantverksändamål, ävensom upplåta mark och lokaler för fritidsaktiviteter.

Det finns olika personer som har en koppling med Sikås Hantverkshus ekonomisk förening och det är Andersson, Axel Helge som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Hans Erik Per som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Sven-Arne Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmkvist, Bengt Elof som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Sven Gösta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Karin Eivor som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamotJansson, Jan Robert som är född 1961 och har titeln Suppleant, Tallryd, Kjell Harry som är född 1938 och har titeln Suppleant,