Eddy's Jämtlandsskinn Havsnäs

Jämtlands län

Information

Eddy's Jämtlandsskinn Havsnäs hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Eddy's Jämtlandsskinn Havsnäs finns. I Strömsund så finns det många olika Enskild firma och i Jämtlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Eddy's Jämtlandsskinn Havsnäs tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Eddy's Jämtlandsskinn Havsnäs har funnits sedan och 2004-09-16 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Eddy's Jämtlandsskinn Havsnäs så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0670-20064.

Strömsund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Eddy's Jämtlandsskinn Havsnäs har idag 701031-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Eddy's Jämtlandsskinn Havsnäs

Renskärning, saltning och palläggning av råa hudar, för transport till garverier.

I Eddy's Jämtlandsskinn Havsnäs så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Jan Eddy som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .