Ekboms El & Fastighet i Jämtland

Jämtlands län

Information

Ekboms El & Fastighet i Jämtland hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Ekboms El & Fastighet i Jämtland finns. I Strömsund så finns det många olika Enskild firma och i Jämtlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Ekboms El & Fastighet i Jämtland tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Ekboms El & Fastighet i Jämtland har haft sedan 2005-10-06. Ekboms El & Fastighet i Jämtland har funnits sedan och 2005-10-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ekboms El & Fastighet i Jämtland så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0644-71010.

Strömsund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Ekboms El & Fastighet i Jämtland har idag 700422-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ekboms El & Fastighet i Jämtland

Elinstallationer, fastighetsförvaltning

I Ekboms El & Fastighet i Jämtland så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ekbom, Uno Fredrik som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .