Flatrock Waters

Jämtlands län

Information

690602-XXXX är organisationsnummer för företaget Flatrock Waters. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Flatrock Waters är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Flatrock Waters finns i.

Flatrock Waters har varit registrerat sedan 2003-02-25 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Flatrock Waters så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-15.

Flatrock Waters är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Flatrock Waters är följande:

Vill ni komma i kontakt med Flatrock Waters så kan ni göra det på telefon genom 0670-20004 eller genom brev på följande adress:

Biodling, handel med biprodukter och tillbehör. Rådgivning, konsult inom handel, turism, data. Översättningar. Import och export av textilier. Fotografering.

Det finns olika personer som har en koppling med Flatrock Waters och det är Müller, Hans Christoph som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,