DunderFiske

Jämtlands län

Information

680617-XXXX är organisationsnummer för företaget DunderFiske. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DunderFiske är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som DunderFiske finns i.

DunderFiske har varit registrerat sedan 2003-05-08 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för DunderFiske så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-07.

DunderFiske är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för DunderFiske är följande:

Vill ni komma i kontakt med DunderFiske så kan ni göra det på telefon genom 0670-13402 eller genom brev på följande adress:

Trolling fiske charter, is fiske charter, handel med fiskeutrustning, båt charter samt naturupplevelser.

Det finns olika personer som har en koppling med DunderFiske och det är Svensson, Lars Krister som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,