Flåsjöstrands Camping

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Strömsund och Flåsjöstrands Camping är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Flåsjöstrands Camping är ett av dem. Statusen för Flåsjöstrands Camping är att Bolaget är aktivt.

Flåsjöstrands Camping är ett Enskild firma och skapades 2000-09-11. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där företaget finns i jobbar för att företag som Flåsjöstrands Camping ska trivas.

Flåsjöstrands Camping är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-08-14. I Strömsund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Camping, uthyrning av rum. Kiosk och caféverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Flåsjöstrands Camping är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-08-14.

Idag är Flåsjöstrands Camping och det finns flera företag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Flåsjöstrands Camping så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-21070.

.

De som är på något sätt har med Flåsjöstrands Camping är Knutsson, Åsa Maria Christina som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Flåsjöstrands Camping har 680213-XXXX som sitt organisationsnummer.