Maud's E hårstudio

Jämtlands län

Information

670925-XXXX är organisationsnummer för bolaget Maud's E hårstudio. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Maud's E hårstudio är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Maud's E hårstudio finns i.

Maud's E hårstudio har varit registrerat sedan 2003-10-09 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Maud's E hårstudio så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-25.

Maud's E hårstudio är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Maud's E hårstudio är följande:

Vill ni komma i kontakt med Maud's E hårstudio så kan ni göra det på telefon genom 070-3622781 eller genom brev på följande adress:

Frisersalong, försäljning av schampo, stylingprodukter och toningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Maud's E hårstudio och det är Eriksson, Maud Kristine som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,