Norrlands Black Angus

Jämtlands län

Information

Norrlands Black Angus hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Strömsund som är den kommunen där Norrlands Black Angus finns. I Strömsund så finns det många olika Enskild firma och i Jämtlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Norrlands Black Angus tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Norrlands Black Angus har haft sedan 1996-01-01. Norrlands Black Angus har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Norrlands Black Angus så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0644-70006.

Strömsund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Norrlands Black Angus har idag 670807-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Norrlands Black Angus

Uppfödning och försäljning av ekologiskt kvalitetskött, från certifierade ekologiska gårdar inom Norrland, till konsument och butik.

I Norrlands Black Angus så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Inger Elisabeth som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .