Bostadsmarknaden Bythus i Backe

Jämtlands län

Information

670722-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bostadsmarknaden Bythus i Backe. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsmarknaden Bythus i Backe är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Bostadsmarknaden Bythus i Backe finns i.

Bostadsmarknaden Bythus i Backe har varit registrerat sedan 1991-03-04 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-09-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsmarknaden Bythus i Backe så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-31.

Bostadsmarknaden Bythus i Backe är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Bostadsmarknaden Bythus i Backe är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bostadsmarknaden Bythus i Backe så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Uthyrning och förvaltning av egna bostäder, bostadsförmedling för privatpersoner och företag genom annonsförsäljning på internet och därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsmarknaden Bythus i Backe och det är Engholm, Bo Lennart som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,