MN Skogsskötselutveckling

Jämtlands län

Information

670509-XXXX är organisationsnummer för bolaget MN Skogsskötselutveckling. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MN Skogsskötselutveckling är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som MN Skogsskötselutveckling finns i.

MN Skogsskötselutveckling har varit registrerat sedan 2009-04-06 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MN Skogsskötselutveckling så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

MN Skogsskötselutveckling är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för MN Skogsskötselutveckling är följande:

Vill ni komma i kontakt med MN Skogsskötselutveckling så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Att utforma skogsskötselsystem utifrån det mål kunden har med sitt skogsägande. En helhetslösning med alla skogstjänster kunden efterfrågar.

Det finns olika personer som har en koppling med MN Skogsskötselutveckling och det är Näslund, Mats Olof Henry som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,