TÅSJÖ KONSULT OCH FRITID, TKF

Jämtlands län

Information

670503-XXXX är organisationsnummer för verksamheten TÅSJÖ KONSULT OCH FRITID, TKF. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TÅSJÖ KONSULT OCH FRITID, TKF är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som TÅSJÖ KONSULT OCH FRITID, TKF finns i.

TÅSJÖ KONSULT OCH FRITID, TKF har varit registrerat sedan 1990-05-21 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för TÅSJÖ KONSULT OCH FRITID, TKF så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

TÅSJÖ KONSULT OCH FRITID, TKF är och det finns flera verksamheter i Strömsund som också är .

Firmatecknare för TÅSJÖ KONSULT OCH FRITID, TKF är följande:

Vill ni komma i kontakt med TÅSJÖ KONSULT OCH FRITID, TKF så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom fastighetsbranschen samt uthyrning och försäljning av fritidsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med TÅSJÖ KONSULT OCH FRITID, TKF och det är Pettersson, Rolf Jörgen som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,