Stornäsuddens värmeanläggningar

Jämtlands län

Information

660918-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Stornäsuddens värmeanläggningar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stornäsuddens värmeanläggningar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Stornäsuddens värmeanläggningar finns i.

Stornäsuddens värmeanläggningar har varit registrerat sedan 2005-08-31 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stornäsuddens värmeanläggningar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Stornäsuddens värmeanläggningar är och det finns flera verksamheter i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Stornäsuddens värmeanläggningar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stornäsuddens värmeanläggningar så kan ni göra det på telefon genom 0670-23022 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av luftanläggningar samt montering och service.

Det finns olika personer som har en koppling med Stornäsuddens värmeanläggningar och det är Lindberg, Bengt Erik Håkan som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,