Hårknuten

Jämtlands län

Information

660106-XXXX är organisationsnummer för företaget Hårknuten. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hårknuten är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Strömsund som är den kommunen som Hårknuten finns i.

Hårknuten har varit registrerat sedan 1987-12-21 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1988-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hårknuten så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Hårknuten är och det finns flera bolag i Strömsund som också är .

Firmatecknare för Hårknuten är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hårknuten så kan ni göra det på telefon genom 0671-10620 eller genom brev på följande adress:

Frisersalong.

Det finns olika personer som har en koppling med Hårknuten och det är Jansson, Maud Anna Louise som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,