Strömsunds Golv & Måleri

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Strömsund och Strömsunds Golv & Måleri är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Strömsunds Golv & Måleri är ett av dem. Statusen för Strömsunds Golv & Måleri är att Bolaget är aktivt.

Strömsunds Golv & Måleri är ett Enskild firma och skapades 1993-04-26. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Strömsund där företaget finns i jobbar för att företag som Strömsunds Golv & Måleri ska trivas.

Strömsunds Golv & Måleri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Strömsund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Golvläggning. Målning-, kakel och klinkersättning. Vi utför även inköp och försäljning av reservdelar till snöskotrar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Strömsunds Golv & Måleri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Strömsunds Golv & Måleri och det finns flera företag som är det idag i Strömsund.

Vill man komma i kontakt med Strömsunds Golv & Måleri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0670-10100.

.

De som är på något sätt har med Strömsunds Golv & Måleri är Nyholm, Allan Stefan som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Strömsunds Golv & Måleri har 651227-XXXX som sitt organisationsnummer.